Тема на сайт

SEO дизайн, url, урл адреси, сайт

Как да изберем сполучлива тема на сайт. Ако сложим от всичко по много ще бъде ли интересен на читателите?

Тема на сайт

Какво да направим тогава?
Ще ви дам пример…

Тематичен сайт

Искате да направите сайт за любимата си марка кола. Това е основната тема на вашия бъдещ сайт.

В него ще влизат любителите на тази марка кола. Но… Може би има хора, които биха я харесали, но просто не знаят за нея. Затова може да разширите малко тематиката, като изброите други автомобили, които ви допадат с малко информация и снимки. Така попадайки на тази колекция, някой любител на автомобили може да хареса точно вашата любима автомобилна марка.

Друго което може да напишете в такъв сайт е сервизна информация за поддръжка на автомобили, аксесоари, и други общи съвети и информация за автомобили, магазини, сервизи, застраховки, дружества и други неща свързани с автомобилите. Така сайтът ще е не само забавен, но и полезен. Хората влизат в Интернет за да се забавляват и да търсят полезна информация и така задоволявайки тези две основни нужди, привличате повече читатели в своя сайт.

Сайт тип всичкология

Когато мислите каква тема на сайт да изберете, възможно е да се спрете и на сайт тип всичкология. За да се направи изчерпателно добър сайт от този тип се иска доста време и труд. Трудността на такъв тип сайт е, че вече обхваща твърде разнообразна аудитория от читатели с твърде разностранни вкусове, както от към съдържание, така и от към визия, навигация и т.н.

Ако този сайт е за ваше забавление, можете да си го правите какъвто искате, но ако правите сайта и за да спечелите от него, вече е по-сложно да балансирате цялостния вид и съдържание на сайта. Такава тема на сайт не е подходящо начинание за начинаещи и ще опишем съветите в друга тема.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *